• param2
  • param8
  • param7
  • param6
  • param3
  • param11
  • param5
  • param4
  • param1
  • param10

MOUZAKI MOUNTAIN FESTIVAL 2012

mouzakiΣτο Μουζάκι Καρδίτσας, ένα τριήμερο εκδηλώσεων με αγωνίσματα βουνού, ανάμεσα στους πρόποδες του Ιτάμου και στις όχθες του Πάμισου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα φιλοξενήσει αθλητές και θεατές.

To Blog της εκδηλωσεις και ολα τα σχετικα με την διαργανωση βρισκονται στο :http://mouzakimountainfestival.wordpress.com/ 

Mountain Extreme Sports ( Mountain Bike – Climbing – Mountain Running – Paragliding) Ολοι οι αγώνες είναι OPEN. Κατ. Ανδρών/Γυναικών 
Περιγραφή 
Τόπος διοργάνωσης: Μουζάκι Καρδίτσας. 

Ημερομηνία Διοργάνωσης: 6 – 7 – 8 Ιουλίου 2012 

Φορέας Διοργάνωσης: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ 
... " Γ. ΠΑΣΣΙΑΛΗΣ" 

Υπο την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός, Πολιτισμός Νεότητας του Δήμου Μουζακίου. 

Ολοι οι αγώνες ειναι OPEN. Ανδρών/Γυναικών 

Αγωνίσματα Βουνού : Mountain Bike – Climbing – Mountain Running – Paragliding. 

Αγωνίσματα Πίστας: Boulder Climbing Competition. 

Στο Μουζάκι Καρδίτσας, ένα τριήμερο εκδηλώσεων με αγωνίσματα βουνού, ανάμεσα στους πρόποδες του Ιτάμου και στις όχθες του Πάμισου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα φιλοξενήσει αθλητές και θεατές. 


Με ελεύθερο κάμπινγκ για τους αθλητές 

Με εκθεσιακά περίπτερα 

Με bar ποτού και bar φαγητού 

Με μουσική D.J αλλά και ζωντανή. ( River party) 

Με πάρα πολλά events and happenings. 

Επικοινωνία: 
Ιωάννης Διαμάντης κιν.  6976200765 , email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. " style="margin:0px;padding:0px;border:0px;outline:none;background-color:transparent;text-decoration:none;font-weight:bold;direction:ltr;-webkit-transition:color 0.2s linear;color:rgb(74, 59, 107)"> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  
Απόστολος Καρκανιάς κιν.  6977501280 , email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. " style="margin:0px;padding:0px;border:0px;outline:none;background-color:transparent;text-decoration:none;font-weight:bold;direction:ltr;-webkit-transition:color 0.2s linear;color:rgb(74, 59, 107)"> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  MOUZAKI MOUNTAIN FESTIVAL 2012 
6 -7- 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 
Ολοι οι αγώνες ειναι OPEN. Ανδρών/Γυναικών 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές 18 ετών και άνω. 
Αίτηση συμμετοχής στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. " style="margin:0px;padding:0px;border:0px;outline:none;background-color:transparent;text-decoration:none;font-weight:bold;direction:ltr;-webkit-transition:color 0.2s linear;color:rgb(74, 59, 107)"> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  
Στοιχεία Αίτησης: 
• Ονοματεπώνυμο 
• E-mail 
• Τηλέφωνο 
• Διεύθυνση διαμονής 
• Ηλικία 
• Αθλήματα που θα συμμετέχω 
To κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα είναι 10 ευρώ. Οι αθλητές που θα λάβουν συμμετοχή σε 2 αγώνες το κόστος είναι 15 ευρώ. 
Ο αθλητής που θα δηλώσει συμμετοχή μετά της 25 Ιουνίου 2012 ή την ημέρα των αγώνων το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα θα είναι 15 ευρώ και για συμμετοχή σε 2 αγώνες το κόστος θα είναι 20 ευρώ. 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 058 / 780714-70 

* θα πρέπει στην αιτιολογία της κατάθεσης να δηλώνεται οπωσδήποτε και το όνομα του καταθέτη (αθλητή). 


Δείτε περισσότεραΒασικές πληροφορίες 
.Ιδρύθηκε 2012 

Στοιχεία επικοινωνίας 
.Ιστότοπος http://mouzakimountainfestival.wordpress..

Ετήσιο ιστορικό 
.2012 Ιδρύθηκε: 2012...

Σύνδεση

Συνδεδεμένοι

Έχουμε 269 επισκέπτες συνδεδεμένους

parlamotor